wee huuuu… kini tiba sudah hari nya kami ber Bazaar.. Dub Dab hati macam mana sambutan.. Lama suda ni nda join2 bazaar/booth. Saya suka join bazaar sebab suka tgk ramai2 orang,layan2 orang sebab sy suka bercerita hehe.. So,orang2 KK jemputla singgah di booth saya nanti ya.. ada tudung,ada baju kurung,adaContinue Reading

Tamu SOS datang lagi.. kali ni lebih meriah lebih mengujakan… Mari bersama memeriahkan Tamu SOS..Hehehe cam biasa I mesti join la kan..mana pernah miss Tamu SOS ni..baru habis pantang pun aku serbu jugak menjual ntah apa2 hahahaha Kali ni aku jual barangan menyusu,breastpump,milkstorage,Tropica VCO,ice pack,baju menyusu,cloth diaper dan yang pastiContinue Reading

Ok hari ni telah di sahkan bahawa kami akan balik kampung awal bulan 6 ni, tapi aku kena isi borang dulu, harap2 dapat le naik MAS tahun ni, tahun lepas dapat tiket airasia je (bukan tak bersyukur ye,jrg2 naik MAS tu) Tapi kali ni plan bukan nak stay kat sabah,Continue Reading

Alu lu lu..nak update ckt je..da sampai kampung ku..bahagia rasa dapat balik umahmuax muax muX,,, nnt baru citer buat apa kat siniGunite yeeeeee