Very the short entry ye….alhamdulillah,urusan nak angkut barang telah final,28hb barang akan di pack olah Utusan Forwarding,29hb akan naik flite balik ke Sabah,30hb is free and easy day1 Julai sila lapor diri di Pejabat baru ye… So orang-orang Kota Kinabalu dan berhampiran,sesapa berminat nak beli Premium Beautiful,or berminat nak tambahContinue Reading

Adeh..tak sempat nak update banyak kat blog,Kerja da bertambah-tambah,makin dekat nak pindah ni,makin banyak benda nak setel…. Alhamdulillah,video Anugerah Pengarah untuk Konvokesyen ke 6 dah 90% siap,Itu la last sumbangan aku utk PTSB terchenta ni,Lepas ni ntah bile boleh buat editing video lagi,duk tempat baru,kena buat keja pensyarah semula heheheContinue Reading

Alhamdulillah,Jumaat baru ni,dapat buat makan2 skit utk kawan,yelah sempena nak pindah ni kan,takan nak harap org je blanje kita dak?? Terima kasih kepada yang sudi datang,lebih-lebih lagi yg dtg awal tolong,kalau kawan2 ni takde,huh tak tau le apa nak jadi,yelah ni le first time aku buat makan2,jemput satu jabatan lakContinue Reading

Salam hari ahad semua…Kebanyakan orang di Malaysia ni,Tgh melepak2 bersantai2 di rumah,tapi bg yang bekerja di Kedah,Kelantan dan Terengganu,ari ni da masuk keja dah pun, Anyway, tggl 2 kali hari ahad je aku keja,pasni Ahad aku pun cuti macam kebanyakan rakyat Malaysia ni…Itulah hari yang di hitung,hari aku nak berangkatContinue Reading

As you know,skrg ni aku tgh bz preparation nak pindah,yang kat umah tu takpe la sgt,org dr forwarding company yg pack,aku cuma tunjuk2 je, yang masalah nye ni yang kat opis ni,ada macam macam macam barang ni aku nak pack,mmg kena buat 5s la,cuma aku ni jenis susah nak buangContinue Reading