Adeh..tak sempat nak update banyak kat blog,Kerja da bertambah-tambah,makin dekat nak pindah ni,makin banyak benda nak setel…. Alhamdulillah,video Anugerah Pengarah untuk Konvokesyen ke 6 dah 90% siap,Itu la last sumbangan aku utk PTSB terchenta ni,Lepas ni ntah bile boleh buat editing video lagi,duk tempat baru,kena buat keja pensyarah semula heheheContinue Reading

Untuk pengetahuan semua, aku ni tak suka makan petai, dan seumur hidup aku tak penah mengerjakan petai (maknanya aku tak tau nak buat apa ngan petai tu) Nak di jadikan cerita, ptg smlm g beli lauk kat pasar malam, en hubby nampak petai, nak mitak masakkan sambal petai mula2 camContinue Reading