Awal bulan 3 ari tu 9-11/3kena g meeting kat Penang,kebetulan mak ada,so ajak lepak terus kat sana 2 malam.. Abah Jose anta kitorg ari rabu,dia balik umah dulu,pas keja khamis baru datang balik…layan pic Jose  skt time kat Hotel Royal,Penang Bukak mata je suroh on Laptop Muka serius ni… UmiContinue Reading

Budak excited nak naik tuk-tuk ni..siap mengamuk lagi Part 1 dan Part 2 kat ctu la yeHari Ke 2 di Hatyai,Kami memulakan hari dgn berbreakfast di Restoran Salma,di tgh2 bandar Hatyai tula tempatnye,makan ok je,menu pun dlm BM hehehe, Sementara menunggu nak order Ini le menu nya Ari ni gerakContinue Reading