wokeh..seperti yang dijanjikan… 3 pemenang akan dipilih oleh Mr Random ye… Pemenang Misteri adalahhttp://ayuayu101.blogspot.com/2011/05/sapa-nak-fm- dari-kuchingsarawak.htmlPenerima FM yang pertama jeng jeng jeng…. http://cikedispedas.blogspot.com/2011/05/sapa-nak-fm-dari-kuchingsarawak.html Penerima Kedua http://rinna57.blogspot.com/2011/05/sapa-nak-fm-dari-kuchingsarawak.html Dan Penerima Terakhir http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/05/sapa-nak-fm-dari-kuchingsarawak.html Tahniah tahniah..sila emel nama alamat dan no talipon kepada saya sebelum 17 Jun kalu takde saya kasik kat orang lain ye..GambarContinue Reading

This GA has ended today ye… Tiba-tiba ada mood nak kasik FM kat org… Insyallah,awal bulan Jun ni nak balik kampung, pastu nak pegi jalan-jalan Kuching,Sarawak. So,ada sapa-sapa nak FM ke? Senang je, buat simple entry, pastu tinggal komen. Nak follow,alhamdulillah, tanak pun takpe. Kalau rajin nak tag pun alhamdulillah,Continue Reading

Meh kita JOIN ini contest.. memandangkan Jose Umi memang rajin, ada la beberapa aksi yg berjaya di capture.. inila gambar pilihan  Rajin kan anak teruna ku ini??? Ini baru menyapu dalam umah..

jeng jeng jeng…semua entry telah di terjah..dan sume bagi jawapan yang betul…Jose pegi Hatyai,Songkhla…. Ok oleh kerana semua bagi jawapan yang betul,pemenang kita pilih guna random ye….senarai peserta : 1.Aima2.Putri3. imanmom4.izzatul iman5.cute mum6.nadirah7.sidratul muntaha8.nadiah sidek9.Lulu Caldina10.Cuk Puan Hady11.kak ngah12.ytekecik13.ebezrin214.anisah sofiah15.Cik Jue 16.bam bam17.huda18.Mrs Asida19.Nadiah20.shekecik  * *****|********************************************************************************************************************************************************  HUDA kak Ngah dan… NadirahContinue Reading

*~StIcKy PoSt~*Scroll Down for new post Ye* Tada … 1 simple GA dari Jose Minggu depan kami nak p makan angin so senang je soklan die Jom teka kami nak pegi mana, Clue dia yang pertama… dan 2nd clue starting Today and ended 14hb Jan hari kami nak bertolak… syarat:Continue Reading