As salam.. Ini topik yang biasa di bincangkan dalam group mak-mak , tips nak kecilkan perut lepas bersalin pembedahan atau czer. Kebanyakan orang menyatakan, mak-mak bersalin czer ni memang akan buncit sebab tak dapat di bengkung semasa berpantang. Tapi ada je mak bersalin pembedahan ni perut flat baik jeContinue Reading

Baru-baru ini kita kejutkan dengan pelbagai cerita berkaitan isu ibu meroyan. Meroyan atau kemurungan pospartum ialah satu masalah yang biasa. dengan statistik satu dalam 10 orang ibu menghidapnya. Tetapi pada masa sekarang di anggarkan seorang dalam empat ibu menghidap penyakit ini. Ibu sendiri boleh mengenalpasti gejala meroyan ini. Di antara tanda-tandaContinue Reading

Salam Semua… Banyak post pasal Jasmine je,ari ni pasal Umi Jasmine pulak… As you read before la kan..Aku bersalin Jasmine tanpa dijangka @ 32wksPelan2 untuk berpantang memang la tiadaSebabnya lebih kurang sebulan sebelum Csec tuaku menghabiskan masa di tinggal di hospitalnasib baik barang-barang baby sempat jugak aku sediaCek baju2 lama,beliContinue Reading