Babywearing atau penggendong bayi semakin menjadi trend pada masa sekarang kerana praktikaliti penggunaan dan design yang cantik-cantik dan comel-comel. Saya mengenali babywearing dari anak sulung ku si Jose Rizal lagi tahun 2009. Time cari penggendong sebab Jose kurang berminat dengan stroller, asal stroller berhenti bergerak memang dia akan nangis. DanContinue Reading

Finally after waiting for a week,my Jumpsac RS is here..apa itu RS for you who dont know,its a gear to carry your baby,a RING SLINGatau GENDONG le dalam bahase melayu kite. action picture lom ada lagik..soon will upload..sebelum ni da beli da Jumpsac SSC,apa itu SSC?baby carrier yg user friendlyContinue Reading

hmmm hari ni masuk kursus buat blog…baru nak blaja..banyak rupanya aku tak tau..pas ni blog aku da naik gempak la ni hehehehehe…… tak sabar nak balik rumah apply kat blog ni.blog utk belajar ni main2 je…tp nnt nak show off gak kat sini apa hasil 4jam belaja….hu ha hu haContinue Reading