Alhamdulillah , 2 Oktober baru-baru JMSK PKK buat family day + team building di Kondis Point, Kiulu. Memandangkan hari tu adalah birthday Jasmine so kita buat birthday party sekali di sana. Bukan selalu kan buat birthday party tepi sungai, makan-makan kek lepas tu mandi sungai sekali. Lama suda kami planContinue Reading

Hujung minggu dah tiba.. Biasanya hujung minggu budak-budak akan banyak mengadap tab dan TV kalau kami tak berjalan ke mana-mana. Jarang-jarang buat aktiviti tanpa gajet kalau weekend. So minggu ni,rasa macam perlu buat sedikit perubahan. Penat layan diorg berebut gajet. memandangkan abah kena bawak student pegi amali luar pagi ni,Continue Reading