As salam dan Salam Mesra, Dua tiga menjak YOUTH ni di lancarkan, asik-asyik cerita cantik ye tak? Tapi perempuan dengan kecantikan mana boleh pisah. Anyway hari ni kita tengok dulu beberapa petua untuk hilangkan kedut di muka yang boleh buat di rumah tanpa kos yang besar. 1. Minyak zaitun MinyakContinue Reading

Hah last entry BLNC saya cerita pasal pelancaran produk skin care baru Shaklee iaitu YOUTH SKIN CARE, hari ni saya share sikit info berkaitan YOUTH ni untuk mengetahui apa yang spesial sangat YOUTH SKIN CARE ni. Sebelum tu layan yang ni dulu ya.   Produk-produk YOUTH adalah: Senarai komprehensif ‘BebasContinue Reading

  As salam.. Ini topik yang biasa di bincangkan dalam group mak-mak , tips nak kecilkan perut lepas bersalin pembedahan atau czer. Kebanyakan orang menyatakan, mak-mak bersalin czer ni memang akan buncit sebab tak dapat di bengkung semasa berpantang. Tapi ada je mak bersalin pembedahan ni perut flat baik jeContinue Reading

Bulu mata yang cantik,lebat dan lentik adalah idaman setiap wanita kerana ia menambahkan kecantikan wanita. Untuk mendapat bulu mata yang lentik,bermacam kaedah lentikkan bulu mata yang di praktikkan. Diantaranya lentikkan bulu mata dengan penggunaan maskara,penggunakan teknik perming lentikkan bulu mata dan ada yang guna bulu mata palsu untuk mendapatkan hasilContinue Reading

Minuman Infusion (Infused water / infusion drink) yang sangat bagus untuk kurus dan detoks secara semulajadi. Di negara Barat ketika ini, pengambilan minuman pembuangan lemak ini semakin popular dalam kalangan mereka yang giat menurunkan berat badan. Sejak diperkenalkan oleh pelatih selebriti, Kim Lyons dalam program kecergasan The Biggest Loser musim ketiga, minumanContinue Reading