22hb Februari 2020 hari tu, bersempena dengan Bussiness Leader National Conference, Shaklee mengambil peluang untuk membuat pelancaran produk terbaru Shaklee iaitu ResV. Ianya telah pun berada di pasaran Malaysia bermula 1hb Mac 2020. ResV diformulasi secara saintifik untuk menyokong kesihatan menyeluruh dan mengekalkan keremajaan serta kehidupan yang bertenaga. Ia diperbuatContinue Reading

As salam.. Siapa yang pernah kena sunburn ? mostly balik je dari bercuti di tepi pantai mesti kulit jadi merah-merah pastu semakin menggelap kan? Apa sebenarnya yang di panggil sunburn atau selaran matahari ni? Tahukah ada, Sunburn ada 3 tahap tau, yang ringan, sederhana dan teruk. Yang ringan-ringan ni macamContinue Reading

As salam dan Salam Mesra, Dua tiga menjak YOUTH ni di lancarkan, asik-asyik cerita cantik ye tak? Tapi perempuan dengan kecantikan mana boleh pisah. Anyway hari ni kita tengok dulu beberapa petua untuk hilangkan kedut di muka yang boleh buat di rumah tanpa kos yang besar. 1. Minyak zaitun MinyakContinue Reading

Hah last entry BLNC saya cerita pasal pelancaran produk skin care baru Shaklee iaitu YOUTH SKIN CARE, hari ni saya share sikit info berkaitan YOUTH ni untuk mengetahui apa yang spesial sangat YOUTH SKIN CARE ni. Sebelum tu layan yang ni dulu ya.   Produk-produk YOUTH adalah: Senarai komprehensif ‘BebasContinue Reading