Advanced Joint Health Tablet AJHT diperbuat daripada bahan-bahan sumber semulajadi (jagung) dan diuji secara klinikal untuk keberkesanan terhadap masalah sendi. Ia mengandungi  jagung, boswellia dan vitamin & mineral penting dari segi menolong mempertingkatkan tahap keselesaan sendi dan pergerakan seperti vitamin C, Zinc, Mangan dan sebagainya. Kelebihan pengambilan AJHT: 1) Menyokong keselesaan sendi  EkstrakContinue Reading

Salam isnin.. Great weekends? Saya alhamdulillah di habiskan dengan anak2 dan anak Shaklee hehe. Anyway, hari ni nak cerita pasal produk kecantikan muka. Sekarang ni Facebook banyak gila produk kecantikan muka yang di tawarkan. Dan yang buat sendiri packing sendiri pun banyak sekarang ni, Bukan nak menjatuhkan bisnes orang sendiri,Continue Reading

Salam Jumaat.. Ketenangan ku sambil mengajar dalam kelas di pagi Jumaat iniDi kejutkan dengan satu berita sedih…ESP SHAKLEE abesss lagii…huwaaaaaa ….. ramailah SID Shaklee yang nda sempat merestock ESPtermenung-menung pagi ni..termasuk la aku yang baru mau restock hari ni..Harap2 bersabarlah customerku menanti hujung bulan. Apa yang best sangat dengan ESPContinue Reading

As salam..Selamat Pagi Sabtu.Alhamdulillah hari ni hari melepak bersama keluarga..Ada jugak la COD Shaklee hari ni nda la melepak seharian menghantar barangTengah layan anak atas katil petang semalam, terdatang idea pasal badan sentiasa letih dan lesu lepas balik kerja..pagi ni baru tertulis hahaha..Anyway, satu perkara biasakan ibu-ibu bekerjaya,balik kerja tu,badanContinue Reading