da seminggu blaja buat blog,tapi blog ni camtu gak rupenye hehehehhe..buat la ni malas nak pk… anyway,alhamdulillah setelah lebih 2mggu selsema Jose da ok da tu pun lepas pg klinik pasang nebulizer skali lagi…cian tul kat dia.tapi takpe mggu depan nak balik sabah da yay…tak sabar nye tp masih ragu2Continue Reading

hari ni da dua minggu Jose batuk selsema…kesian tgk dia ha tercungap2 nak bernafas…nasib baik tak demam…menyusu tetap selera,tido tetap lena wlaupun mula2 nak tidokan tu susah,dan nak main tu alhamdulillah da bertambah aktif gayanya…abah dia tak sabar2 nak anak dia pandai bergolek siap tolak2 nak ajar hehhehe..kawan tu takContinue Reading

hmm masih belum berjaya sepenuhnya…sbb kurang masa mengepam kot..byk kali miss sbb ada urusan2 yg tak dpt di elakkan..tp usaha nampak le hasilnye..kena push lebih2 sikit ni disiplin kan diri ikut jadual mengepam..huhuhu nak jugak…..

hmm teringin nak BF balik…tiba2 dpt semangat nak try lak…bila baca kejayaan org BF jeles sungguh,so dengan tekadnya aku ingin buat relaktasibermula hari ni…smlm da minum fenugreek,ari ni start pump balikadalah beberapa titik..tp tulah terbz lak ari ni..dpt 2x pump je…takpe cuba lagi.ptg ni balik bg Jose stimulate lak..cuma diaContinue Reading