Still not feeling fell since friday..dunno either is b’coz of the shock on devastating news about my frens late little boy or just i’m really need a goooood rest… Ahad is our clinic day,bawak Jose pegi klinik sbb ada luka kecil kat kaki dia da jadi bengkak n berair,cian myContinue Reading

Jose dah 6bulan.alhamdulillah he’s been a very good boy.cam biasalah budak umo camni..bila da tau merayao,sume tempat nak pegi.merangkak?belum lagi gambar tu dia tgh berlatih n pikir camne nk maju ni hehehe goyaang dpn blkg maju belum lgi.sejak dia da elok selsema,dia da banyak senyum n gelak..agah skt je daContinue Reading

tgk2 lama jgk aku tak ngepos kat cini ye…bukan bz sgt ponn..tp rasanya malas nak menulis… got a few plan for 2010 ni..tp belum sure nak buat ke tak hmmm still nak meyakinkan diri je ni.. anyway,takde idea nak nulis skrg ni..tgk la beberapa pic of my handsome little princeContinue Reading

huhu da dua ari masuk keja..cam bosan je rasanya duk ofis..yelah dpt balik kampung sekejap je… raya haji baru ni balik sabah bawak Jose jumpa keluarga kat sana.baru brapa minit sampai rumah dia terus jerit kuat2 cam kena pukul2 je.penat jugak usung keliling rumah n buatkan susu baru dia nakContinue Reading