Apa kata pengguna Shaklee Baby ?

As salam dan Salam Mesra..

 

Dalam entry yang lepas saya bercerita tentang produk organik bayi Shaklee yang mula dipasarkan hujung tahun lepas. Boleh klik untuk baca entry di sini.

Hari ni saya mau share apa kata pengguna Shaklee Baby atau perkataan mudah Testimoni pengguna yang suda mencuba sendiri Shaklee Baby untuk anak mereka

 

Koleksi Testimoni Shaklee Baby- Produk Mandian Organik Bayi

Shaklee Baby Testimoni


 

Wah… semuanya berpuas hati dengan Shaklee Baby. Bukan sahaja sesuai untuk bayi tapi sesuai di gunakan untuk seisi keluarga untuk mendapatkan kulit yang sihat dan hari yang lebih tenang.

Shakleebaby™ memahami keperluan bayi anda dan hanya menggunakan bahan-bahan yang SELAMAT, LEMBUT dan ORGANIK untuk menghasilkan produk penjagaan kulit terbaik untuk si manja anda.

 

Shaklee Baby terdiri dari 3 produk iaitu :

Gentle Wash

Menjadikan masa mandi selamat dan menyeronokkan . Mengandungi chamomile, lavender dan aloe vera organik, mandian yang lembut ini menenteramkan, menenangkan dan melegakan kulit. Ianya tidak menimbulkan alahan, mempunyai pH yang seimbang dan diuji untuk sensitiviti, sememangnya sesuai untuk mandian yang penuh dengan kasih sayang bagi kulit yang lebih lembut.

 

Soothing Lotion

 

 

 

 

 

 

Lembut secara semulajadi untuk kulit sensitif.Kekalkan pipi gebu si manja dan kelembapan jari-jemarinya dengan losyen yang lembut ini. Ianya mengandungi chamomile, lavender, minyak rosemary, minyak vanila, minyak biji bunga matahari, minyak biji jojoba dan shea butter organik.

 

Massage Oil

 

 

 

 

 

 

Campuran organik yang menenangkan.Minyak urut yang sangat lembut ini sememangnya sempurna untuk mengurut bayi anda pada bila-bila masa ataupun untuk digunakan sebagai pelembap selepas mandian. Mengandungi minyak biji bunga matahari, lavender dan chamomile, ia memberikan sentuhan yang lembut dan penuh kasih sayang.

 

Anda Perlukan SET ini dengan segera ? Klik di untuk membuat pembelian terus secara debit kad/kredit kad

 

 

Dan hubungi saya selepas anda menerima suplemen anda. Anda juga boleh menghubungi saya untuk COD di kawasan TUARAN/TAMPARULI/TELIPOK atau pembelian secara online banking.

 

10 Comments

  1. Bestt banyak pengguna puas hati

  2. Kalau mamababy buli ka ni guna hehehe..

  3. Sharing yg bermanfaat.tq ya sis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge