Pengedar Shaklee Sabah – Pengedar Shaklee Tuaran/Telipok

Assalammualaikum dan Selamat Pagi .

Lama kan nda menulis di sini. Tapi alhamdulillah pengunjung tetap ada.

Memandangkan lama nda muncul izinkan saya memperkenalkan diri lagi

 

Saya bernama Hidayah A. Kassim , Pengedar Shaklee Tuaran yang sah sejak 2013 sehingga la sekarang masih aktif Alhamdulillah. Boleh klik nama saya untuk pergi ke FB peribadi saya dan add kalau berminat.

 

 

Bermula Ogos 2017, Shaklee bisnes suda menjadi bisnes FULLTIME saya sebab saya sedang sambung belajar. So insyallah, COD dan pos boleh di buat dengan lebih efisien.

Kenapa perlu membeli dari saya ?

a. Saya berpengalaman memberi konsultation kepada customer sejak tahun 2013 dan saya akan pastikan konsultasi itu benar-benar memenuhi permintaan anda

b. Penghantaran tidak terhad kepada COD tapi juga secara pos ke seluruh Malaysia dengan kos minima dan juga melalui penghantaran menaiki bas/teksi ke seluruh negeri sabah dan sarawak

c. anda mau cuba berbisnes ? tidak kita anda berada di mana sahaja anda boleh berjaya bersama-sama saya. Network saya tidak terhad di Sabah sahaja tapi juga di Sarawak dan juga semenanjung Malaysia.

 

Hubungi saya secara WhatsApp di http://dyekassim.wasap.my untuk membuat pembelian @ sekadar untuk bertanya berkenaan produk dan bisnes ya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge