Satu Keluarga Satu Security !

Kalau setiap keluarga ada seorang security/ pak guard yang jaga depan rumah, mesti kita rasa selamat dan senang hati sebab ada orang yang tolong kita jaga keselamatan kita kan?

Sebab tu kalau orang tanya saya 1 produk Shaklee yang saja akan cadangkan untuk setiap keluarga miliki, saya akan cadangkan utk ambil NUTRIFERON. Kenapa nutriferon? Sebab NUTRIFERON boleh membantu meningkatkan sistem pertahanan badan, sekaligus membantu sekeluarga untuk kekal sihat setiap hari. NUTRIFERON ni akan menjadi security guard untuk badan kita, menjaga keselamatan badan kita dari di serang oleh anasir-anasir luar yang membuat kita sakit.

nutriferon

Menguatkan sistem pertahanan dari dalam dengan menggunakan sumber semulajadi membantu kita sekeluarga terutama anak- anak dari sering demam dan selsema dan melawan jangkitan virus @ bakteria.

Apa yang dengan nutriferon sampai spesel betul ni?

Nutriferon ni adalah penggalak imunisasi (immune booster) ciptaan pakar imun, Dr Yasuhiko Kojima dari Universiti Tokyo, Jepun pada tahun 1954.

Setelah membuat kajian selama 40 tahun ke atas ribuan jenis sebatian dan lebih 200 jenis herba yang berlainan, akhirnya beliau telah berjaya menemui interferon semulajadi di dunia iaitu Nutriferon. Beliau telah berjaya menetapkan bahawa ekstrak dari 4 tumbuhan iaitu biji labu, bunga Safflower,Honeysuckle Jepun dan biji Plantago mempunyai daya pendorong kepada pengeluaran semulajadi interferon tubuh.

Nutriferon adalah satu formula eksklusif dan telah dipatenkan oleh Shaklee dan tidak terdapat di mana-mana kedai atau farmasi di Malaysia. Ianya hanya boleh dibeli melalui pengedar Shaklee.

Mereka yang menghadapi masalah antibodi lemah, mudah sakit dan sakit yang lambat sembuh sangat digalakkan untuk mengambil nutriferon.

kandungan-nutrieron

 

 

nak order ? Hubungi saya untuk COD/Pos ke seluruh malaysia atau klik sini dan hubungi saya untuk mendapatkan konsutasi cara pengambilan selepas membuat pembelian

contact

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge