Cinta Yang Hangat Ke Arah Rumah Tangga Bahagia

Suatu ketika dulu sebuah akhbar terkemuka pernah melaporkan berita bahawa hubungan seksual hambar antara punca keretakan rumah tangga. Menurut statistik perceraian dikeluarkan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM), punca krisis rumah tangga kerana tidak serasi, kecurangan, poligami, campur tangan keluarga, masalah kesihatan pasangan termasuk kesuburan dan suami isteri bermain kayu tiga.

Hubungan hambar disebabkan kurang keinginan seks sama ada daripada pihak suami atau isteri, isteri berasa bosan kerana suami cepat klimaks setiap kali bersama, ketiadaan zuriat, suami mati pucuk, isteri tidak pernah atau jarang mencapai orgasm, juga menjadi masalah besar dalam rumah tangga merosakkan rumah tangga bahagia.

Tujuan utama sesebuah perkahwinan bukanla hanya kerana hubung intim tetapi ianya termasuk di dalam tanggungjawab sepasang suami dan isteri demi mendapatkan kesejahteraan dan rumah tangga bahagia.

Melayani hubungan seks seorang suami adalah bukti ketaatan isteri. Firman Allah yang bermaksud: “Isteri-isteri kamu adalah sawah ladang kamu, maka datangilah sawah ladangmu itu dengan cara yang kamu sukai.” (Surah al-Baqarah, ayat 223) 

Sabda Rasulullah SAW yang bermaksud: “Bagi kamu melakukan jima’ (hubungan seks) dengan isterimu adalah satu pahala. Lalu sahabat bertanya: Wahai Rasulullah, apakah seseorang di antara kita menyalurkan syahwatnya akan mendapat pahala? Jawab Baginda: Bagaimana pendapatmu jika dia menyalurkan syahwatnya itu pada yang haram, apakah ia berdosa? Begitulah jika ia meletakkannya pada yang halal, maka ia mendapat pahala.” (Hadis riwayat Muslim) 

Kembalikan kehangatan hubungan suami isteri dengan Set Vitamin Cinta Shaklee yang terdiri daripada 2 vitamin penting iaitu VITAMIN E dan ALFALFA. Vitamin E untuk suami dan Alfalfa untuk isteri. Gabungan 2 vitamin ini bertindak dengan cara berikut:

Vitamin E – Vitamin E terlibat secara langsung dalam pembentukan hormon yang melibatkan seks dan kesuburan iaitu androgen, estrogen dan progesterone.Ia memperbaiki kuantiti, kualiti dan memperkuat sperma lelaki supaya dapat bertemu dengan ovum. Vitamin E membantu pasangan yang mempunyai masalah dingin terhadap hubungan intim kerana vitamin E boleh meningkatkan ‘sexual desire’ dan menikmati hubungan cinta dengan lebih baik.Vitamin E juga meningkatkan LIBIDO dan meningkatkan pengaliran darah ke organ seks lelaki dan perempuan. Vitamin E juga membantu meningkatkan tahap testosteron dalam badan anda. Tanpa testosteron yang cukup dalam badan anda, stamina seksual anda dan keinginan seksual boleh berkurangan.
vita-e-complex
Alfalfa – Alfalfa pula bertindak lebih hebat dari kacip fatimah. ianya memberi kuasa grip yang boleh membantu pasangan suami isteri menikmati hubungan cinta dengan lebih mengasyikkan. Alfalfa membantu isteri yang mengalami masalah kering ketika bersama, merawat masalah keputihan dan miss V berbau yang pastinya boleh mengganggu keselesaan ketika bersama.
alfafa-complex-s

TESTIMONI SET CINTA SHAKLEE UNTUK RUMAH TANGGA BAHAGIA

alfafa2
testi-alfalfa3
vit-e-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge