Relaktasi…

hmm teringin nak BF balik…tiba2 dpt semangat nak try lak…
bila baca kejayaan org BF jeles sungguh,
so dengan tekadnya aku ingin buat relaktasi
bermula hari ni…
smlm da minum fenugreek,ari ni start pump balik
adalah beberapa titik..tp tulah terbz lak ari ni..
dpt 2x pump je…takpe cuba lagi.
ptg ni balik bg Jose stimulate lak..
cuma dia bila first taste BM mesti buat muka nak muntah
try bg EBM pun mula2 dia buat muka tu beriya2 lak tu.
bila da bg FM pastu bagi EBM tu elok pulak dia minum..
takpe2 cubaan je..nnt nak try sembang2 ngan kaunselor laktasi(betul ke istilah ni?).

insyallah lau bersungguh2,boleh berjaya..dia tak feed direct pun takpe
yg penting BM dia dapat jugak walaupun expressed je.
usaha tangga kejayaan…

2 Comments

  1. Hi die-yah..el ni..aku pon cam menyesal x teruskan BF…sama la situasi kita.mcm terkilan ni..teringin juga mo relaktasi balik..huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge