My Blog is on the way

ok da tambah cikit benda2 yang menarik perhatian kat citu.utk shopping banyak lagi list tapi pelan2.baru2 ni beli barang kat the babyloft tu,memang cepat la dia urus penghantaran.beli belly belt kat ctu.senang nak g keja ada benda tu takyah jahit extension kat baju kurung.jeans pun da boleh pakai semula.tapi tulah pakai suar buat rasa tak selesa rasa tersenak je..hehe sejak pregnan ni perut takleh kena tekan sikit mesti rasa tak best.nak kata takut tak jugak tapi ntah le psiko je kot.rasanya mesti ramai mummy to be rasa gtu tak…

Bila da pregnant ni kena pk nak beli baju nak pakai.yelah baju blouse tak banyak mana dulu asyik pakai tshirt kecik2 je ada yang besar pun tak banyak mana.skrg ni baru 4bulan boleh la nak pakai lagi tu pun da stat nak ketat da huhu.lau ikut ati memang tak sabar nak beli “uniform” pregnant ni tapi tak nampak sgt lagi perut ni pun takut org kata tak menyempat tak pakai hehehehehe.

Next week nak balik kg da lama tak balik ni.slama ni g mana2 pakai suar tak kira la jeans ke khaki ke kebanyakannye jeans la,ni nak balik takut kena bebel ngan mak dai da sound awal2 jgn pakai jeans da.tgh pk nak pakai baju apa balik and nak bawak baju apa…huhu nak sopping hubby tak bagi simpan duit utk “budak”.hubby tak panggil baby dalam perut ni ni baby sbb i le baby nye hehehe kitorg panggil “budak” je nnt bila da tau gender baru le panggil ngan nama dia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge